onsdag 23. mars 2011

Stabeistene som ALDRI gir seg...

Herregud for noen stabeist... Nå har det vært mildvær i mange dager, og som sikkert alle har fått med seg nyter jeg våren og været til det fulle... MEN det er noe stabeist som ikke tror og vil at vinteren skal slippe enda ser det ut til...

Her er hva jeg fikk øye på i morges!


Dette ser jo ganske skummelt ut hva? Og JA, de så ut som de balanserte på TYNN is... Enkelte steder hoppet de forsikig over sprekkene som var der...

Kvelden før så det nemlig slik ut:
MASSE SPREKKER!!!
Jeg trodde isen skulle være gått om morgenen, og i stede så jeg rådyrne der ute!Men NÅ må de nok gi seg... For DENNE råken kan selv ikke de sprekingene hoppe over!!!
Dette er nemlig NÅTID! Stort flak på vei utover... Er vannet isfritt og tomt i morgen tidlig tro, eller er det kanskje et par bambier på svøm der da???

Ha en fin kveld der ute!

8 kommentarer:

 1. Huff...håper de holder seg på land......men vi så noe rart her hos oss første vinteren vi bodde her. 2 rev kom svømmende i land...de hadde blitt igjen ute på en holme når floa kom. Da fant vi ut at rever er flinke svømmere..men om rådyr kan svømme? Neppe...eller aner ikke.
  Ha en fin kveld, klem fra meg i stormkastene:)

  SvarSlett
 2. Herlig innlegg !
  De forstår forhåpentligvis når de skal gi seg ;)
  Og våren kommer...det ser du jo på råken som blir større og større.
  Du skal se du våkner til solskinn i morgen :)
  Klem :)

  SvarSlett
 3. Håper de ikke drukner disse vakre skapningene!
  Ha en fin siste halvdel av uka!
  Klem!

  SvarSlett
 4. De lærer heller aldri, det er det værste av det hele. Klump i halsen spør du meg! Nå ser det derimot ut til at isen forsvinner ganske så fort, så la oss krysse fingrene for at ingen uhell skjer!!!
  Håper sola skinner hos deg i dag. Her er den på vei;-))
  Klem fra meg til deg søta

  SvarSlett
 5. Oioioi, skummelt det der! Litt risikoadferd det der, eller hva?? Håper sola og våren kommer, og at bambiene holder seg på land...!

  Ha en fin kveld, Ruthe :-)

  SvarSlett
 6. Award til deg på bloggen min.
  KLEM.

  SvarSlett
 7. God morgen :-)
  De er jo gale, disse rådyrene, hehe..Håper det var siste gangen de var der..uff, tenk hvis de skulle ramle ned i vannet...stakkars nydelige dyr..

  Flott utsikt du har, bor jo rett i naturen :-)
  Ha en flott dag og klem fra meg

  SvarSlett
 8. Ang awarden så forstår jeg det veldig godt. Det er koselig , men jeg har laget en knapp med Awardfri blogg hos meg nå :)
  Klem :)

  SvarSlett

Hei! Hyggelig at du har lyst til å skrive noe til meg! Har du egen blogg vil jeg gjerne besøke den og! Hilsen Ida