tirsdag 1. mars 2011

Det er endelig MARS!!!

Jeg ELSKER denne måneden!!

Den første av tre nydelige vårmåneder er i gang nå, HELDIGVIS! Og igjen står noe godt foran oss. Vinterens kulde slipper taket og de siste snøfallene er det nå nesten noe krampeaktig over.

Nå venter jeg bare på å se den første hestehoven titte frem i veikanten... full av vinterens støv og skitt bretter den ut sine solgule kronblader og skinner fra grøften... Fins det en blomst som bærer med seg flere løfter enn den lille rufsetassen med det "gamle" navnet?

Tussilago Farfara.

4 kommentarer:

 1. God morgen :-)
  Hjelp...allerede mars? Må jo snart begynne å tenke på julegaver, hehe..

  Glemte å gi deg kompliment for den flotte headeren du har fått deg! Nydelig!
  Sola lar fremdeles vente på seg..når skal vi få det de lover?? ;-)

  Ha en fantastisk dag og klem fra meg

  SvarSlett
 2. Er så enig med deg! Jeg bare elsker våren! Her ute på trøndelagkysten har vi vår i naturen nå. Men hva gjør de lette snøfnuggene jeg ser utenfor vinduet mitt her for øyeblikket??

  SvarSlett
 3. Ja nå er den endelig her, den herlige våren! Hestehoven kan jeg godt holde meg foruten, det eneste den gjør er å garantere spredning og utyske i hagen.. Nei gi meg heller snøklokker og tullipaner hi hi. Ha en fantastisk vårdag Ida, og kjenn hvor godt det gjør å tenke vår:-)))
  Stor klem

  SvarSlett
 4. ÅÅÅ ja ...våren lengter jeg etter...men hjemme hos meg...er det mere vinter nå enn i desember. Så det virker nesten som våren, narrer meg i år også....

  SvarSlett

Hei! Hyggelig at du har lyst til å skrive noe til meg! Har du egen blogg vil jeg gjerne besøke den og! Hilsen Ida