fredag 7. oktober 2011

Hjelp meg!! Sørkedal eller Jubileum????

Da var bunaden solgt, og jeg er i ferd med å gruble over hvilken bunad/drakt jeg virkelig føler tilhørlighet til... For NOE må jeg jo ha!!

Valget per i dag står mellom en Sørkedalsbunad,som ikke er så vanlig, men det eneste stedet jeg virkelig har familie-tilknytting, og en Oslo 1000-års Jubileumsdrakt.

Dette er Sørkedalsbunaden...


Og dette er Jubileumsdrakten...

Syns jo de begge er fine og unike, men jeg er veldig i tvil her...Sørkedalsbunaden er jo litt "kjedelig og bunads-vanlig" kanskje, mens Jubileumsdrakten er jo stiligere, men er jo ikke noen bunad, men en mer moderne drakt, og kanskje jeg blir lei av den?

Hvilken syns du jeg skulle velge????

7 kommentarer:

 1. Sånn utseendemessig er begge rååååfiiine spør du meg, med hver sin stil.
  Tror du må velge hvor du føler mest hjemførlighet jeg........ta den der du føler mest tilhørighet!!!!
  klemmings:)

  SvarSlett
 2. Hei på deg kjære venn!
  Ja dette var ikke noe enkelt valg, men mitt første inntrykk var helt klart jubileumsbunaden. Fordi den er annerledes og utrolig elegant. Det MÅ jo ikke vær en bundad, eller..?:) Men som Guri sier, du må velge den du føler mest for!
  Stor og god klem på deg fra meg:)

  SvarSlett
 3. Oj, det var ikke lett nei. De var begge kjempefine. Synes jubileumsdrakten var spesielt fin, men vet ikke om jeg hadde valgt den :).

  Klem :)

  SvarSlett
 4. Dette var ikke lett, men Sørkedalsbunaden var lekker,men det var også Jubileumsdrakten!
  Du må tenke langt framover når det gjelder bunad! Hva vil du være mest fornøyd med om 20 år?
  Klem fra bestemor!

  SvarSlett
 5. Ååå!! Tusen takk for hjelpen!! Setter skikkelig pris på det! Jeg har fortsatt ikke bestemt meg, men DERES tanker er kloke riktige. Så hjertlig takk for at dere deler dem:-)
  Klem Ida

  SvarSlett
 6. Jubileumsdrakten er flott og elegant syns nå jeg da! Så er jeg er enig med deg at Sørkedalsbunad er veldig bunad, men er det ikke det du vil ha da?? Det gjelder å tanke fremover som nevnt over her, men tror du kommer til å kle Jubileumsdrakten veldig godt. Nå ble du sikkert klokere, he, he..

  SvarSlett

Hei! Hyggelig at du har lyst til å skrive noe til meg! Har du egen blogg vil jeg gjerne besøke den og! Hilsen Ida