mandag 31. oktober 2011

Skummelt!!!!!

Halloween går mot slutten, og igjen har vi fått besøk av en hel hurv små hekser, trollmenn, kjærringer,             batmandamer og fantasifigurer vi ikke hadde en IDE om at fantes!!!  Kjempegøy!! Jeg er egentlig av den        oppfattelsen av at dette ikke er en Norsk tradisjon, og savner egentlig god gammledags Julebukk, men når      det er sagt må jeg også legge til at jeg handler inn til denne kvelden, og setter lys på trappen. De som kommer er jo så FINE!!! Eller vent.... Fikk beskjed i dag av en liten heks at de ville helst kalles DET  MOTSATTE!!! Så det jeg faktisk mener å si... DE ER JO SÅ SKUMLE!!!     ( Og så skjønne :-)   Ha en skummel kveld der ute!!! Det har vi!!!                                                                                                                                         

5 kommentarer:

 1. Hihi,, sa også det ett år.. såå fine dere er med samme beskjed som hos deg :)
  Fin kveld til deg! Lenge siden jeg har sett deg :)

  SvarSlett
 2. He he fine og fine. Jeg er også mest glad i Julebukker og gjerne at dem synger en snutt. Må jo pine dem litt for å få masse julegodt. Prøver å holde tradisjonen i hevd. Ungene synes det er gøy da. Slet veldig med å få av falskt blod som minsten hadde gnidd inn hele ansiktet med. Han ser solbrent ut he he.
  Ha en fin tirsdag
  Randi

  SvarSlett
 3. Stilig bilde!
  Gutta mine ville ikke gå Halloween, det ble turn istedenfor.
  Og mor syntes det var helt greit.... Kom heller ingen på døra, og det var nesten litt kjedelig, for vi har litt snop på lur :-)
  Satser på julebukker til Jul, det har jeg tross alt likt selv.
  Klem fra LIV

  SvarSlett
 4. Hihi...ja det kommer fra hjertet hos de små. Jeg ble også korrigert da jeg så hvor fine de var, og fikk til svar at "det er egentlig ikke meningen at vi skal se fine ut altså.." Da måtte jeg unnskylde meg med å si at det var sminken i anskiktet jeg mente var så fint laget til.. og da var jeg tilgitt haha. Jeg har totalt akseptert halloween etter hvert. For viss man tenker seg om, er det ikke mange tradisjoner vi har her i Norge. Så hvorfor ikke bifalle og gi barna denne dagen, det er jo bare morro:)) Kjekt å høre du lager det så fint for barnas skyld, du er et fint menneske du Ida!:))
  Takk for skjønne kommentar, du er alltid så varm og fin, liker det jeg:)
  En godklem til deg også, herlige dame!
  Anne Karin

  SvarSlett

Hei! Hyggelig at du har lyst til å skrive noe til meg! Har du egen blogg vil jeg gjerne besøke den og! Hilsen Ida