søndag 30. oktober 2011

Da var avgjørelsen tatt...

I går var jeg en tur på "Heimen" i Oslo og så på, prøvde og vurderete Oslo Jubileumsdrakten og Sørkedalsbunaden. Jeg hadde med et par venninner som hjalp meg litt i vurderingene. Først prøvde jeg Jubileumsdrakten... Etter nøye vurdering fant vi ut at jeg kledde best hvit bluse og gyllent skjerf og forkle. Jeg tok det på meg og var forsåvidt veldig flott i klærne. Den sorte jakken jeg prøvde var ca tre nummer for stor og ga egentlig ikke noe inntrykk i det hele tatt... Det var varmt å prøve og blusen var i silke. Jeg var svett og varm før det var gått tre minutter, og følte meg ikke særlig fresh...
Deretter var det Sørkedalsbunaden sin tur... På med en luftig linbluse og selve ullstakken. Plutselig falt alt liksom helt på plass for meg! Det var liksom RIKTIG! Veldig rart egentlig, for jeg gikk inn i butikken med mest lyst på Jubileumsdrakten, og gikk ut derifra med et smil om munnen og en bestilling på Sørkedalsbunaden i lommen. Selv om det egentlig var 8 mnd. levering på den lovet de meg den til 17 mai:-)

JEG ER GLAD NÅ!! HURRA!!! Gleder meg:-)


Det er veldig hyggelig å ha et sted jeg faktisk kan bruke bunad fra. Gir liksom en ekstra tilknytning for meg. Så nå er det bare å vente til den er klar!!

3 kommentarer:

 1. Hei du skjønne dame!
  Gratulerer med ny bunad!! Så kjekt å høre at valget i bunn og grunn var ganske så enkelt. Smart å prøve draktene på. Det blir en kjekk 17. mai neste år. Gleder meg til å se deg i den. Så utrolig hyggelig at du titter innom bloggen din, og min en gang i blant;-)
  Ha en fortsatt fin søndagskveld kjære venn.
  Stor klem

  SvarSlett
 2. Det tror jeg var et riktig valg!
  En vakker bunad som du helt sikkert vil ha mye glede av!
  Gratulerer og klem fra bestemor!

  SvarSlett
 3. My relatives always say that I am killing my
  time here at net, except I know I am getting familiarity everyday by reading such pleasant
  content.
  My site ... freeporn

  SvarSlett

Hei! Hyggelig at du har lyst til å skrive noe til meg! Har du egen blogg vil jeg gjerne besøke den og! Hilsen Ida