torsdag 6. oktober 2011

"Happy working song" til hjelp???

http://www.youtube.com/watch?v=Pb2si7fClqAHadde jeg bare hatt disse evnene skulle jammen vaskekluten fått svingt seg her hjemme (og vaskedamen blitt arbeidsledig)!! Jeg prøver så godt jeg kan å få hybelkaninene til å hoppe og danse opp i vaskebøtta av seg selv, men jeg har visst ikke helt teken enda... Duene er ikke like villige til å komme innom å hjelpe til heller... Kan det være at det er fordi de er norske tro???

Og den musen som tittet innom i vinter... Vel, må innrømme at den fikk friheten sin uten å vaske etter seg først... Idioten meg som ikke tenkte over det, men jeg skulle jo selvfølgelig ha satt KRAV til den!
Frihet mot rene gulv! 
Jaja, får fortsette å øve på sangen... Kan jo hende den snart virker?? ;-)

2 kommentarer:

 1. Ja, lukk opp vinduet og syng for full hals.....London, jeg blir helt ør av å være i de gatene så utrolig fulle av folk....og shopping, det er jeg fullstendig ubrukelig til. Jeg skal til London neste uke også og gleder meg, da skal jeg finne et roligere sted med kafeer og små butikker....

  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 2. Hei Ida!
  De hybelkaninene jeg har er fredet!!! Tror jeg da, det ser i hvertfall slik ut hver fredag nå jeg tar et vaskesjau! Det hjelper nok med sang, den virker sikkert;)

  Klem fra bestemor !

  SvarSlett

Hei! Hyggelig at du har lyst til å skrive noe til meg! Har du egen blogg vil jeg gjerne besøke den og! Hilsen Ida