mandag 18. april 2011

Ut på tur....

I helgen gjorde jeg noe gøy! Jeg var sammen med brødrene mine og våre partnere på tur til Alta! Akkurat Alta var vel egentlig ikke så storslagent, men der var vi bare fra fredag til lørdag.... Lørdag formiddag dro vi på snøscootertur ut på Finnmarksvidda....

DET var gøy!


Etter tre mil stoppen vi på en av Statens fjellstuer og spiste finnbiff til lunsj før vi feis videre... Da vi hadde kjørt seks mil stoppet vi på Mollisjok fjellstue der vi overnattet... Om kvelden tok jeg og svigerinne min badstu med påfølgende isbad! Det var skikkelig DIGG!

Her badet jeg...

Søndag kjørte vi tilbake og fisket litt på veien... Og, ja da, jeg fikk en fisk;-)Så bar det til flyplassen og hjem... Må bare innrømme at det verker i hver eneste lille muskel jeg har i kroppen... Men GØY, DET var det!

God påske!

7 kommentarer:

 1. Wow...for en tur, ser fantastisk ut....Enig med deg i at Alta ikke er det store, men tydeligvis mye kjekt i omegn...Håper du får en fin påske.

  SvarSlett
 2. Det var påskebilder! Så hærlig den turen så ut :).

  Er ikke stor scoter-fantast, men gubben har kjørt det i flere år før vi møttes. Den, og motorsykkelen ble solgt da guttetilværelsen var over. Da begynte hus, kjerring og unger å kreve,, både tid og penger. Kanskje en vakker dag han kjøper nytt,, :)

  Klem :)

  SvarSlett
 3. IDA! Du er jammen meg en frisk kjei;-)) Dette skulle jeg likt å være med på! Digger deg;-))
  Klem og tjohei;-)

  SvarSlett
 4. Hei.
  Du er meg en tøffing du :-)
  Hørtes skikkelig gøy ut.
  Jeg er glad i å bade , men isbading. Neitakk!
  Ha en fin onsdag......
  Klem fra Ingunn :-)

  SvarSlett
 5. Innom igjen for å ønske deg og dine en riktig GOD PÅSKE! Vet dere kommer til å kose dere masse, men jeg sier det likevel: KOS DERE;-))
  Påskeklem er sent til store og små!
  Anne Karin

  SvarSlett
 6. Hei på deg!
  Så er jeg her igjen.. Savner deg! Sender en solskinnsklem og håper den varmer:))

  SvarSlett
 7. Kjempe gøy.. håper du har det bra :)

  SvarSlett

Hei! Hyggelig at du har lyst til å skrive noe til meg! Har du egen blogg vil jeg gjerne besøke den og! Hilsen Ida