mandag 4. april 2011

Polkadotter fra Ib Laursen

Vi har fornyet oss litt... Falt helt for disse blå koppene med polkadotter fra Ib Laursen! Heldigvis hadde de eggeglass og tallerkner i samme serien, så da slo vi til og kjøpte polkadott-talerkener, polkadott-eggeglass, polkadott-mugge og polkadott-kopper.
Det som gjorde det ekstra hyggelig var at serien var satt ned med 50%! Har kikket på denne serien før, og hatt lyst på dem, men har liksom ikke fått meg til å kjøpe før nå... Men det var jo verdt å vente litt syns jeg, når de ble satt ned   mye!! :-)

Så får vi se hvor lang tid det tar før jeg blir lei av polkadotter! Akkurat nå kan jeg ihvertfall ikke TENKE meg at jeg skal bli lei av dem!!!

7 kommentarer:

 1. Heisann :-))
  Riktig så søtt med disse dottene, hehe! Tror nok du beholder det en god stund jeg :-) Og når det er halv pris, får man jo også råd til å bytte ut igjen, ikke sant?

  Her skinner sola, men er veldig vind...pyttsann..ikke regner det og ikke snør det!

  Ha en flott dag videre og klem fra meg

  SvarSlett
 2. Kjempefint polkadott-servise!
  Du var flaksen å få det til halv pris, sånn skal det være;)

  Ha en fin dag videre!
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Heia
  Kjempefint, da har du vært heldig! Alltid en god følelse når en har fått en ting som en ønsker seg på salg :)

  Klemz

  SvarSlett
 4. Hei
  Takk for hyggelig kommentar inne på bloggen min :-)
  Polkadotter er jo en klassiker, og nå har du liksom bare veldig mange polkadotter! Jeg liker også dette serviset godt, og du var kanonheldig som fikk dem til den prisen da!
  klem fra Liv

  SvarSlett
 5. Hei igjen :-)
  Som kommentar til din kommentar hos meg ;-)
  Jeg må gå en gang i året pga tidligere påvist celleforandring hos meg, og min mormor hadde kreft i underlivet. Jeg har slitt med problemer "der nede" siden jeg var 22, og derfor viktig at jeg følges opp ;-)
  Ellers hadde jeg ikke gått så ofte nei, hehe. Et år droppet jeg det, og fikk "kjeft" året etter, så det gjør jeg ikke ên gang til ;-)

  Kos deg videre og klem fra meg :-)))

  SvarSlett
 6. Takk for koselig besøk på bloggen! Alltid kjekt når nye bloggere titter innom!
  Det er en flott blogg du har her og du er hjertelig velkommen til å være med både på Mandagstema, Himmelsk (hver fredag) eller alle mine andre sprø innfall!!
  Dette service var jo en gledesspreder! Liker ting som dette! Kunne blitt prikken over i'en når jeg en gang får pusset opp kjøkkenet mitt;)

  SvarSlett
 7. Hei på deg Ida!
  Hi hi...så ble du også bitt av polkadottene som går som er farsott over det ganske land. Jeg syns de er sååå søte, og samler selv på litt polkadotter til hytta. Likte veldig godt blåfargen, lekkert! Grattis;-))) Klart du kan herme, løp og kjøp hos Mester Grønn, ikke så mange eksemplarer de hadde tatt inn. Nå venter jeg bare på morgensolen, slik at jeg får nyte en kopp kaffe i cafe kroken hi hi:-))
  Ha en kos dag, morgenkaffen smaker nok ekstra godt i de nye fine koppene!
  God klem til deg Ida

  SvarSlett

Hei! Hyggelig at du har lyst til å skrive noe til meg! Har du egen blogg vil jeg gjerne besøke den og! Hilsen Ida