mandag 16. mai 2011

Hmmm.... Takk for meg... (for nå)

Huff har visst helt mistet bloggepiffen.... Så ALT for sent (hadde håpet jeg fikk litt piff tilbake snart) vil jeg nå si TAKK FOR MEG for nå.... Ja, jeg sier for nå.... Håper jo fortsatt på at lysten skal gripe tak i meg, og jeg på nytt har lyst og glede av å blogge igjen:-)

Så derfor... Takk for nå! Vi blogges;-)

STOOOR klem fra IDA

9 kommentarer:

 1. Det går nok i bølger,, ja. Ønsker deg videre fin vår,, også sees vi etterhvert.

  Klem :)

  SvarSlett
 2. Huff, det var trist...! Håper vi blogges igjen! Og i mens, nyt livet, det er mye annet spennende der ute enn bloggings:-) (men vi "sees" nok;-))

  Rutheklem:-)

  SvarSlett
 3. Nei og nei...jeg har vært så "selvopptatt" de siste 2 ukene, at nå gremmes jeg av meg selv. Det er 1 uke siden innlegget ditt, og jeg responderer først nå, unnskyld Ida!;-)
  Jeg krysser virkelig fingrene for at piften kommer tilbake, det var så koselig å holde kontakt med deg. Du har så mye glede og humor å spre om det med, og har gledet meg mer enn du aner! Jeg venter spent på deg, men ta selvsagt all den tid du trenger, men KOM tilbake kjære venn!
  Stor klem fra meg til deg;-))
  Anne Karin

  SvarSlett
 4. Morro å lese bloggen din Ida :) Håper du fortsetter! Du er veldig flink til å pynte i huset.. vet ikke om jeg har sagt det før! Klemmer fra Caro

  SvarSlett
 5. Vi er her når du kommer tilbake for det må du! Alt går opp og ned her i verden! Velkommen igjen min venn!
  Klem fra bestemor!

  SvarSlett
 6. Hei skjønne dame!
  Sååå kjekt å høre fra deg!! Håper du koser deg med sommeren selv om gjerne temperaturen ikke har vært den store enda. Men det er lange lyse dager og ullundertøyet er byttet ut med deilig myk bomull, så vi klager ikke, eller hva? Savner deg her inne, men godt å se at du er innom for å gi et livstegn fra deg. Så kjekt du likte det nye uterommet vårt, det var sårt tiltrengt. Hundene sliter utrolig mye på inventar og ikke minst alt som heter gulv. Tørr ikke vise hvordagn gulvet inne i stuen ser ut lenger, skrekk og gru!
  Har dere forresten planer for sommeren? Vi reiser til sommerhuset i Danmark som alltid, må jo ned og være sammen med familie og venner;-))
  Så utrolig hyggelig å høre fra deg Ida! Ha en deilig sommer og god ferie!!
  Stor klem fra meg til deg;-))
  Anne Karin

  SvarSlett
 7. Tittar innom for å helse på.
  Håpar at alt står bra til og at blogglysta
  kjem tilbake til deg. :)

  SvarSlett
 8. Da er vi to..he he ;);)
  Bloggingen går veldig tregt for tiden. Jeg prøver meg stadig vekk,men så svikter motet litt... Tusen takk for din stemme,på fotomorro ;);) Klemmer fra meg til deg,klem fra Renates SKRIK,fruen ;)

  SvarSlett
 9. Hei min søte snille venn!
  Er bare innom for å si at tankene stadig går innom deg og at jeg savner deg her inne!! Håper du har en glad og fin sommer og nyter tilværelsen. Vi reiser på ferie den 18. juli, til Danmark så klart:)) Skal bli godt!
  Solskinnsklem er sendt til deg fra meg.
  Anne Karin:))

  SvarSlett

Hei! Hyggelig at du har lyst til å skrive noe til meg! Har du egen blogg vil jeg gjerne besøke den og! Hilsen Ida