mandag 22. august 2011

Hipp hurra for meg!!!

Er en liten tur innom bare, for å gratulerer meg selv med dagen! OG for å dele bildene av verdens FLOTTESTE bukett med roser! Ønsket meg blomster av morene min, og det fikk jeg...  

LIKE MANGE ROSER SOM ÅR JEG FYLLER! 

Og jammen er det mange!!

 
43!!


4 kommentarer:

 1. IDA!! Gratulerer hjerteligst med dagen! Så utrolig godt å høre fra deg, også på selveste bursdags dagen:-)) Det var en fantastisk bukett med roser, og vet du hva?! Du fortjener hver og en:) Ja tenk nå er sommeren virkelig på held.. Det har på tross av dårlig vær i sommer, vært en GOD sommer med mange opplevelser og sosiale sammenkomster. Ferien vår i Danmark var topp. Godt å høre dere også har kost dere på sjøen, herlig med påfyll til vinteren. Nå krysser jeg fingrene for at "bloggespiren" i deg, har våknet til liv igjen. Du vet, høsten og vinteren kan være lang og kald, og da er det koselig med noen inneaktiviteter:-)))
  Stor kos tilbake til deg kjære venn!
  Anne Karin

  SvarSlett
 2. Nå ble jeg glad! Takk for kjempekoselig hilsen Anne Karin! Klem igjen!

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med dagen! Og tusen takk Ida! Velkommen tilbake:-) Det var så koselig å få en kommentar fra deg igjen, har savnet deg:-) Håper inspirasjonen kommer litt tilbake, men du må ikke føle at det er noe press, det er koselig uansett om du skriver ofte eller sjeldent :-)

  SvarSlett

Hei! Hyggelig at du har lyst til å skrive noe til meg! Har du egen blogg vil jeg gjerne besøke den og! Hilsen Ida