onsdag 27. oktober 2010

Kamera til besvær...

Rart hvordan et kamera har innvirkning på blogg-gleden... Jeg kjøpte meg nytt kamera etter sommerferien og er desverre ikke helt fornøyd med det. Det er et Canon IXUS 210 med 14,1 mega pixler og 5x zoom. Skulle tro det var et godt kompaktkamera! De bildene jeg tar ser jo fine ut på den lille skjermen på kamera, men med en gang jeg får dem inn på dataen min blir de liksom helt... PLATTE!! Ser at de ikke er helt så skarpe som de skulle vært og fargene er litt kalde... Blir til at jeg sitter og korrigerer det jeg kan etter å ha lagt dem inn... Skulle gjerne bare fortsatt med mitt gamle kamera, men det har jeg gitt bort.

Vet ikke helt, men mulig jeg må kjøpe meg et nytt kamera... igjen. Ergelig, men hva gjør man???

3 kommentarer:

 1. Så dumt da! Hva med en tur i butikken for å se om det er noe som kan justeres som du ikke ser.. Er ikke akkuratt det billigste vi kjøper heller. Ergelig må det være ja!

  Uansett, nyt den fine høstkvelden! Jeg finner nå sofaen med en god kopp te, og skal se Trine Grung i debatt på NRK2 kl 2045. Hun grudde seg litt til opptaket i går, men dama har meninger om mangt, så regner med det gikk bra ha ha.

  Klemmer fra meg

  SvarSlett
 2. Hm.. hadde det vært så enkelt... Kjøpte det på nettet nemelig:-/ Kan jo sikkert sende det inn, men er redd det ER sånn...

  SvarSlett
 3. Det var synd at kameraet ikke fungerer som det skal!
  Alltid kjedelig når man har brukt penger på noe som ikke er som forventet!! Klem!

  SvarSlett

Hei! Hyggelig at du har lyst til å skrive noe til meg! Har du egen blogg vil jeg gjerne besøke den og! Hilsen Ida