tirsdag 15. november 2011

Samsung Galaxy W I8150

Endelig har jeg fått meg ny mobil!! Jippi!! Det ble en Samsung til meg også gitt... Men ikke den vanlige Samsung Galaxy S II... Nei, jeg fant ut at Galaxy W har fått masse god omtale, og er en mobil som har det meste man trenger til halve prisen av toppmodellen... Og DET gjør jo ikke noe!
Størrelsen er litt mindre og nettere, og den er en Android smartphone den også.. Kameraet har 5,0 megapixler og er med LED lys, og det er en 3,7 tommer skjerm... Altså... AKKURAT PASSE FOR MEG!!!


Her er den i svart... Min er hvit:-)

Så var det bare å bli kjent med den da...! Jeg har enda ikke greid å få til MMS-funksjonen, selv om jeg laster ned og laster ned... Grrrr... Jaja, får vel finne en snill sjel  i en  butikk som kan hjelpe meg litt... De er jo ikke helt villige til det når man har kjøpt på nettet, men det er vel en eller annen som kan forbarme seg litt over meg...

1 kommentar:

  1. God kveld i stua! Gratulerer med ny mobil, juhuu! Tenker du sitter og knotter i vei nå, kjenner til det når man får noe nytt. Alt skal finnes ut av med det samme:)) Kos deg med utforskingen, og plutselig er mms`en på plass.
    Klem klem

    SvarSlett

Hei! Hyggelig at du har lyst til å skrive noe til meg! Har du egen blogg vil jeg gjerne besøke den og! Hilsen Ida