torsdag 8. april 2010

AWARD!!


Nei så kult! Var en Award til meg hos Fruen i går!
TUSEN TAKK :-)

http://frudyreparkdirektr.blogspot.com/

Med den følger en forventning om:

* Kopiere awarden til bloggen din
* Link til den man har fått den av

* Fortelle 7 interessante ting om seg selv

* Sende den videre til 7 andre bloggere.

Nå ble jeg jo veldig GLAD!!! :-)) Men dette krever også litt tankevirksomhet og selvransakelse... Hvor mye vil jeg dele om meg selv, og hvor intressant er det, er nok det vanskeligste....! Men jeg gjør et forsøk..SYV TING OM MEG SELV:

* Jeg forsøker å være et JA-menneske...I livet får man ofte valg, og jeg fosøker å velge å si JA til det meste... Kan være utfordrene, men det gjør livet gøy!

*Jeg er glad i å reise, og reiser nok ganske mye i forhold til andre. Syns det er mest spennende med steder der det går ann å GJØRE NOE, ikke bare sol og strand, selv om det også er digg til tider.

*Jeg er glad i dyr og rir en gang i uken på rideskole... Har ingen dyr selv da de ikke passer sammen med å reise såpass mye.

*Jeg er glad i vin og en fest en gang i blant...
*Jeg ser ALT FOR MYE på TV... Det er jo egentlig bare en tidtrøyte som er veldig passiv, men så deilig å slappe av foran...
*Ellers er jeg også glad i utfordringer som skjerper hjernen, sånn som quiz, kortspill og TP.
*Ellers er jeg en god venninne for de jeg er glad i, men kan nok være ganske kjølig mot dem jeg ikke liker.. ja, faktisk så kjølig at de nesten må bruke votter og lue i mitt nærvær... 
SÅNN!! DET VAR DET!
HER ER DE JEG VIL GI DEN VIDERE TIL:

Vet at en del av dere blir NEDRENT i AWARDER, men uansett ville jeg at dere også skulle få denne fra meg videre... :-) Ha en FIN DAG!

3 kommentarer:

 1. Oi - tusen takk for award, det var kos!!!
  Skal se om jeg ikke får tatt utfordringen, ja!
  :o)

  SvarSlett
 2. Hei Ida! For en flott overraskelse som lå på min blogg i dag, tusen takk for awarden!! Jeg er så fersk her inne enda, at jeg vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre det, men skal definitivt prøve meg frem, og kos var det at JEG fikk en av deg. Din var vel fortjent, bloggen din er flott og spennendes:-))

  SvarSlett
 3. Gratulerer med awarden, det er jo hyggelig å vite at noen setter ekstra pris på bloggen man lager =)

  SvarSlett

Hei! Hyggelig at du har lyst til å skrive noe til meg! Har du egen blogg vil jeg gjerne besøke den og! Hilsen Ida