mandag 22. mars 2010

UKEN'10 i Bergen denne helgen...

Da var Bergensturen over! Reiste til Bergen på fredag for å delta på årets UKEN! Da min bonussønn er UKEN-sjef måtte vi jo selvfølgelig reise over. Fredag var det omvisning i de forskjellige studentgruppenes lokaler i kjelleren på NHH. Deretter var det vinsmaking med foredrag. Ble nok litt fnisete der ja! De to første rødevinene var gode, dertter ble de værre og værre... De to siste døpte vi om til "den hjemmelagde sure" og "bruspulvervinen":-) Har en misstanke om at foredragsholderen var en av vinmonopolets ansvarshavende for lageret, som ville lette litt på plassen for usmakelige viner! Hehe!! Men morro var det! Deretter var det Thom Hell konsert. Her er et par bilder fra den.

Lørdag var det Revy og deretter treretters middag med taler og sang-innslag. Det var riktig så gøy! Årets revy het Amatør, men jeg syns de var profesjonelle nok! Flott helg i det store og hele:-)

2 kommentarer:

  1. He he :) måtte le av alle disse illegale vinene du har helt i kroppen denne helgen..så utrolig vittig du er hi hi :) Takk for koselig besøk av deg inne på min blogg,alltid like koselig :) :)
    Høres ut som du har fått mye ut av helgen :)
    Klem

    SvarSlett
  2. Så hyggelig:-) Ps. Jeg er hun som ser ut som kjeder seg på bildet;-) Hihi!

    SvarSlett

Hei! Hyggelig at du har lyst til å skrive noe til meg! Har du egen blogg vil jeg gjerne besøke den og! Hilsen Ida