onsdag 16. desember 2009

Minnebringer...


Julen er en fin tid for å tenke litt på dem som ikke er med oss... Vi har vel alle noen ting som gir oss gode minner... Denne duken har en jeg var glad i brodert, og den er alltid hyggelig å ta frem ved juletider. For meg er denne med på å bringe frem den gode julestemningen:-) Èn uke og èn dag igjen!

2 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig kommentar!! Mulig sølvet blir stygt av ringen, har ikke stått mer enn et par uker. Da får jeg bare gnikke over igjen. Eller så er det jo fint uten ringen også da!! Får se hvor lenge det er pent da!! Uansett tar jeg det i vaskemaskin så stygt blir det jo der og....

  Du henger vel i med noen gaver nå da eller?? Jeg har faktisk laget endel jeg, men gir det liksom bare ved siden av noe annet. Da er jeg jo egentlig like langt da!! Uff, at man aldri lærer!!

  Ha en fin førjulstid!!

  SvarSlett
 2. Jeg har faktisk laget noen gaver... Desverre kan jeg ikke blogge dem da det er mulig at de blir "spottet" av mottakerne:-) Gir noen alene og noen sammen med annet... kommer litt ann på liksom! Men det er jo kos å lage ting da! Og veldig personlig å få selvlagde gaver!

  Klem Ida

  SvarSlett

Hei! Hyggelig at du har lyst til å skrive noe til meg! Har du egen blogg vil jeg gjerne besøke den og! Hilsen Ida