mandag 23. november 2009

Privat eller personlig?

Jeg har fått en kommentar (muntlig) om at det jeg har lagt ut i bloggen min er private ting... Selv har jeg prøvd å lage den personlig, men ikke privat. Her er det en stor forskjell mener nå jeg... Men dette er jo øyet som ser, og jeg lurer litt på hva andre syns? Om det er noen som er innom denne siden å kikker da... Er det ikke det er det kanskje ikke noe vits i å blogge noe mer? Eller hva? :-)

4 kommentarer:

 1. ? I all verden, jeg synes bloggen din er hyggelig lesning, ikke for privat, ganske personlig, men langt fra å passere noen grenser i mitt hode i hvert fall! Folk som mener din blogg er for privat kan få noen linker av meg til _personlige_ blogger, så de forstår forskjellen.
  Fortsett å skrive, Ida, jeg koser meg med å lese, og blir stadig imponert over hva du lager :-)

  SvarSlett
 2. Takk for det:-) Nå ble jeg glad!

  SvarSlett
 3. For å skrive noe personlig må en jo bli litt privat, sånn er det bare… , men Privat, det er det mer intime, de nære relasjoner syns nå jeg!

  SvarSlett
 4. Jeg forsøker å få frem en del av min personlighet her, uten å utlevere noe av mitt privatliv, som jeg mener går på familie, jobb og hverdagsliv... Ja, de nære relasjoner! Godt sagt! :-)

  SvarSlett

Hei! Hyggelig at du har lyst til å skrive noe til meg! Har du egen blogg vil jeg gjerne besøke den og! Hilsen Ida