mandag 16. august 2010

Tær og negler

I statene er det bøttevis av neglstudioer... Praktisk talt på hvert gatehjørne! Jeg var innom et par og fikk stelt både føttene og fingernegler... DEILIG! Skikkelig luksus til en kurant pris. Det var ikke bare å klaske på noe negllakk nei.. her snakker vi massasjestol til ryggen og grundig massasje av legger, føtter og lanker... etter et fotbad og peelingkrem, etterfulgt av en deilig krem. Deretter nerglforsterker og to lag negllakk. Så et høflig spørsmål;
-Vil du ha "nail-art"? 
Hva er nå det, tenkte jeg...?
Så da takket jeg jo ja til det...
Så pyntet de storetærne mine med blomster før en avsluttende overlakk...
 Dette er jo gøy!
Har nå kjøpt noen "Nail-art" neglelakker og skal skjemme bort venninner :-)  Loftet mitt er jo lekeplassen min og kan brukes til så mangt!

fredag 6. august 2010

USA turen er over...

Dette har vært en hektisk, men fantastisk sommer. Var tre uker i USA! "Gjorde USA" for å si det sånn.. Først fly vi til Denver, Colorado hvor vi ble møtt av Tornado-warning og hagl på størrelse med golfballer! Digger vær, og dette var jo helt rått!
Dagen etter fløy vi til San Francisco i California.. Det var en flott by med Golden Gate Bridge som vi som alle syklet over. Alcatraz ble besøkt, der var stemningen spesiell... Tankene gikk til filmer vi har sett med Clinter'n i den ene og Sean Connery i den andre.. og ikke minst... de stakkarene/forbryterne som faktisk MÅTTE BO på denne ugjestemilde øya... Den rå, kalde vinden pep i ørene dine konstant, og San Francisco lå så nær dog så fjern og lokket... Med sin vakre skyline og lyden av mennesker som nådde fram til øya på nyttårsaften... Huff... Kan ikke ha vært lett...
Etter fire netter i "Kald Francisco" som jeg liker å kalle det (med sine ca 15grader), leide vi en sprek liten sak som sparket godt fra seg... En rød Mustang Cab 2011-modell med 4,5 liter bensin motor. Selvfølgelig var det mannen min som grein seg til den, men jeg må innrømme at jeg ble rimelig frelst selv! Liker at det går unna, for å si det sånn!!


Vi besøkte min brevvennine (gjennom hele livet mitt) i Napa Vally, kjempekoselig! Julianne har fått brystkreft med spredning og kjemper nå en kamp mot dette. (Hun har en blogg jeg følger, titt gjerne innom den, link på siden min!)Vi overnattet der før vi satt nesen mot Yosemite-park inne i landet.
Fra parken kjørte vi ut til havet igjen, og kystlinjen ned til Santa Barbara og Los Angeles. Vanvittig nydelig kystlinje!!!!! Måtte stoppe hele tiden for nye bilder!!!

I Los Angeles leverte vi bilen (snufs!) og tok flyet inn til Las Vegas. Fra en kald kyst kom det litt brått på oss en varme vi ikke akkurat er bortskjemt med her hjemme... Ørkentemperatur på ca 45 grader!!! Litt sjokk, men vi digget oss ved bassenget og jeg spillte bort 20 dollar...

Etter tre netter der ble vi klare for å dra videre... Dette var ikke en tur for gamlehjemmet... Vi leide en ny bil og dro via Hoover-dammen over til Arizonas ørken. Besøkte Grand Canyons West-rim og South-rim. Vi kjørte en bit av gamle historiske "ROUTE 66". Vi ble overrasket over Monumental Vally, som vi aldri hadde hørt om, men var helt utrolig! Enorme kopjer som stakk rett opp av et pannekake-landskap! Gjerne med en stor stein på toppen!

Vi kjørte inn i Utha og videre inn i Colorado. Overnattet i Durango som jeg husker fra Sølvpilen-bladene da jeg var liten:-)
Turen opp Colorado tilbake til Denver var også helt utrolig...

Vi kjørte over fjellpass på 12 000 fot altså på norsk; 3 600 meter! Og det vokste trær mye høyere enn her hjemme! Vi raste gjennom Aspen, Vail og Beaver Creek... To overnattinger i Denver så bar det med flyet hjemmover... Phu!! Litt av en tur!! Skulle nok hatt mer tid enkelte steder, men vi er begge litt rastløse av oss for å si det sånn... Men alt i alt en kjempe tur!