søndag 31. oktober 2010

Halloween er over...

Nå er denne runden over...
I år var vi godt forberedt med full godte-kurv til barna! I fjord var vi desverre ikke like godt rustet, og hadde desverre ikke nok godteri!
HJELP!!! Vi fant ut at i stede for å være hjemme å måtte si: "ÅÅÅ så fine dere var! Men desverre... vi har ikke mer godteri igjen... :-( Så valgte vi heller å dra en tur på det lokale Kina-restaurantet i by`n.

NEI, i år var vi skikkelig rustet!! Og jammen var det godt!

 For det kom omtrent 30 barn på døren her!!!!

Føtter, lakk og slikt...

Har hatt litt dilla på å lakke neglene på folk! Hehe! Hørtes litt rart den der!! Men jeg fikk litt blod på tann da jeg var i USA og fikk Nail-Art selv... Kjøpte meg litt forskjellig og gikk igang på loftet mitt... Det ble pleie og lakking av tå-negler og finger-negler på venninner og moren min.
Og selvfølgelig masse skravling og et par Pære-cider attåt:-) SKIKKELIG SOSIALT!! Kan anbefale dette som gave tips! Tar et par- tre timer, og er kjempehyggelig!

lørdag 30. oktober 2010

Latvisk LIN...

Fikk kjøpt meg ett par nye duker da jeg var i Riga (hovedstaden i Latvia) med jobben.


De har masse fine linduker der! De er ikke spesiellt rimelige, men de er veldig fine. Og Riga er en hyggelig by å besøke, så om noen tenker på en førjulstur til en storby, for å handle litt julegaver og ikke minst KOSE SEG, kan jeg trygt annbefale RIGA :-)

Har aldri vært i Baltikum før, men det blir IKKE siste gang!

Ellers er jeg blitt påmeldt til Henriettes Fly, så da håper jeg selvfølgelig på at jeg er en av de heldige som blir trukket ut!! Hehe!!  Hey!
Det er jo lov å HÅPE:-D

fredag 29. oktober 2010

Kosetid...

Er det ikke morsomt Med farger!!!! Knallrosa eller lyserosa :-) Farger jeg ikke ville ha vurdert i det hele tatt før i tiden, er nå inne i varmen og stuen her..

Hm! Snakk om å forandre seg, men det er jo litt gøy å leke litt og da!

Ha en fin dag videre!

torsdag 28. oktober 2010

Knæsjpink...

Har byttet litt puter og farger i heimen... Syns det var på tide å få litt varme inn i stuen og ikke minst FORNYE SEG LITT!!! Digger den sterke rosa fargen på alpeliljen mannen min kom hjem med en dag, så den fargen var da lett å velge til puter og stearinlys :-)

Så her er resultatet:




Nå kan jeg jo også vise hvordan det ble med den nye terrassedøren sett fra innsiden! Er jo HELT annerledes her nå!!!


Kanskje på plass med ett lite "før" bilde også...

Det syns ikke helt, men den gamle terrassedøren er til venstre i bildet, ved siden av bokhyllen... Er uansett superfornøyd med de nye tilstandene!!!

onsdag 27. oktober 2010

Kamera til besvær...

Rart hvordan et kamera har innvirkning på blogg-gleden... Jeg kjøpte meg nytt kamera etter sommerferien og er desverre ikke helt fornøyd med det. Det er et Canon IXUS 210 med 14,1 mega pixler og 5x zoom. Skulle tro det var et godt kompaktkamera! De bildene jeg tar ser jo fine ut på den lille skjermen på kamera, men med en gang jeg får dem inn på dataen min blir de liksom helt... PLATTE!! Ser at de ikke er helt så skarpe som de skulle vært og fargene er litt kalde... Blir til at jeg sitter og korrigerer det jeg kan etter å ha lagt dem inn... Skulle gjerne bare fortsatt med mitt gamle kamera, men det har jeg gitt bort.

Vet ikke helt, men mulig jeg må kjøpe meg et nytt kamera... igjen. Ergelig, men hva gjør man???

tirsdag 5. oktober 2010

Til minne...

Til minne om en grepa dame vil jeg her legge inn en oppskrift jeg fikk fra henne...

Italiensk salat à là Bitten

Revet kål og gulrot
strimlet purre
kokt skinke i stimler
litt hakket sylteagurk
Mest majones og litt rømme
salt og pepper

Blandes og nytes!
Velbekomme og takk:-)