fredag 28. mai 2010

Grattis med mannen min!

I dag er det bursdagen til mannen min, og jeg koser meg med å lage overraskelse til ham! JEG syns der er festelig å ha en liten skattejaktquiz, mulig han ikke er av den oppfattning, men det blir nok gøy skal han få se! :-) Han kikker ikke på bloggen min, så her er moroa:

Han får et kort med en personlig hilsen som avslutter med:

...men du må ut å lete
start under ditt...

Hans SETE selvfølgelig, der er det en ny ledetråd:

Må lykken gro
som gresset bak...

Så får han tusle seg inn på lilledo, der venter en ny lapp bak do:

Mykje lys og mykje varme.
Ikke le,
jeg snakker om...!

Ute i vedskjulet er en lapp om en overraskelse på søndag. Jeg kan ikke røpe den her, men det blir nok gøy! Lappen fortsetter:

Se opp
der er en...

Oppå lampen har jeg satt en kopp med den siste ledetrådlappen. Den lyder:

Se under annen etasje
gaven er i din ...

Håpet er at han skal fatte at det er i GARASJEN den er gjemt... Han har nok lukta lunta uansett, for han har jo ikke fått lov å gå inn dit heller! Hehe!

Der er gaven... Jeg kan jo røpe det her... en gassgrill! På kortet på den har jeg avsluttet med:

...Jeg ordner salaten
og du
GRILLMATEN!

Kanskje ikke helt hva han ønsket seg, men vi trenger det jo!

Jeg gleder meg til kvelden og jaktquiz!

onsdag 26. mai 2010

Nå har jeg fått GIVEAWAYEN Bestemor sendte! Hun er så god på håndarbeide! Så nå har mitt gamle sybord som jeg er så glad i, fått ny duk....


Og på lilledo og badet dufter det deilig fra nye såper som er hengt opp... Pynter opp dette!!!

TUSEN TAKK IGJEN, BESTEMOR! Klem fra Ida




tirsdag 25. mai 2010

På hyttetur igjen...


Har vært på hyttetur i pinsehelgen... til min brors hytte på Valer. Han har satt opp en helt ny hytte der som har blitt kjempefin! Jeg er litt svak for de gamle hyttene selv, men det er ikke han... han rev den gamle (koselige syns jeg) 50-tallshytta som sto der før, ordnet med vann og strøm og banket opp ny-hytta.

 Så nå er det en flott moderne hytte der med innlagt strøm og vann! Og jeg må bare innrømme det... den er jo fin DENNE OGSÅ! Den er jo i en helt annen stil, men deilig å være  særlig i det mega - fantastiske sommerværet som var i Pinsen!
DIGG DIGG DIGG!!!

Sist vi var der trodde vi det var innvielsesfest vi skulle på... Snakk om å ta feil! Broren min er en luring, og før vi visste ordet av det landet et HELIKOPTER i hagen!
 Jepp, på plenen i bildet;-) Vi ble kjørt til hemlig adresse, det vil si; VI fikk ikke vite hvor vi skulle før vi var der... Landet (heldigvis trygt) utenfor Holmenkollen Park Hotell der det vanket en helaften middag for to på oss:-D

Vi koste oss skikkelig!!!

Og HVORFOR I ALL VERDEN FIKK VI DETTE???
Jo, det var en kombinert 40 års- 50års bursdagsgave pluss vår 10 års bryllupsdag...

ERGO 100 års gave!!

Skulle ønske vi ble hundre litt oftere...

tirsdag 18. mai 2010

Karrierestigen

Kameraet mitt er for tiden i Oslo etter at jeg glemte det der... Men det er jo mye annet artig å finne på nettet, sånn som denne karrierestigen...



























Fritt for å sitte på toppen!

søndag 16. mai 2010

Ups!!

Jeg ble stoppet idag fordi jeg kjørte for fort.
Det var jo litt ergelig, men ikke helt uventet... får stadig kommentarer på at jeg er litt hard på gasspedalen. Så jeg satt opp et pent smil og tenke at jeg kunne snakke meg fra det...

Det var helt til jeg snudde meg og så Fido i baksetet....

lørdag 15. mai 2010

SÅ HELDIG JEG VAR!

I dag føler jeg meg ekstra heldig... I tillegg til at sønnen min er blitt 21 år i dag (Gratulerer med dagen, gutten min!), vant jeg en Giveaway fra Bestemor Drillo! Følger virkelig med på hennes blogg, den er jo så flott med nydelige naturbilder! Igjen TUSEN TAKK Bestemor! Lånte et bilde av henne (håper det er greit?) av premien min:-)












Så nå bare gleder jeg meg!

mandag 10. mai 2010

På seterfjellet en tidlig vår...

Har akkurat vært på verdens flotteste, koseligste hytte hos min beste venninne :-) Vi har tatt vår årlige tidlig-mai-tur så vi er sikre på å ha fjellet for oss selv. Ingen andre i noen andre hytter i nærheten! Det ser vi på parkeringsplassen og manglen av spor i snøen... I år trodde vi at vi måtte vasse i en kilometer i lårdyp snø, men heldigvis... vi gikk oppå! Som de flotte, dun-lette pikene vi er:-)

(Men at det var lårdyp snø kan jeg skrive under på!!! )

Vi har egentlig en liten tradisjon på å ta årets første bad i en kulp i bekken der oppe, men nå var det rett og slett for mye snø.... Vi kom ikke ned til kulpen! Tradisjoner er jo som kjent laget for å brytes, så pytt pytt.. Vi fikk solt oss og vært på røvertokt... med en firkløver som bytte! (Fnis! Den blir erstattet da, hihi!) Uansett så har vi det alltid så utrolig GØY!

Så KO KO! TAKK FOR TUREN!!!

Her er kulpen der vi badet i fjor uten så mye snø:


















Og her er hytta jeg elsker å være med på: